Angolnatámadás a Szigeten

 2009.08.15. 11:00

Japán előadók idén nincsenek a Szigeten, szóval, az aktualitás illúzióját keltve ma az egyetlen olyan japcsi zenekart szedem elő amelyik valaha a nagyszínpadon szerepelt: ez pedig ugyebár az Electric Eel Shock, akik még réges-régen, 2004-ben nyitották a programot az egyik nap. Kicsit sajnáltam, hogy akkorra már pont maguk mögött hagyták az első lemezük dögös garage-rock hangzását és átváltottak a nagyon tradicionális, de azért rájuk jellemzően igencsak elmarháskodott hard-rock / heavy metal irányra, amit azóta is követnek, de végülis jól nyomják azt is, szóval gond egy szál se.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Néznivalónak egy szám a szigetes koncert környékén megjelent lemezről (Rock & Roll Can Rescue The World), egy különlegesen retardált videó egy évvel későbbről (Bastard), meg, hogvy valami tényleges aktualitás is legyen, egy vadonatúj darab az októberre tervezett új albumról. És igen, a dobos, jóféle RHCP hagyományokat követve többnyire tényleg mindössze egyszál taktikusan elhelyezett zoknit visel.

 

Címkék: rock metal

A bejegyzés trackback címe:

https://ninjabeat.blog.hu/api/trackback/id/tr461310477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása