Dexpistols: Midnight Sevenstars

 2009.10.05. 15:27

Az utóbbi pár évben a japán electro / house klubok legfelkapottabb szereplői közé került Dexpistols duó inkább DJ-szettjei, mixlemezei és remixei futott be, de mostanában egyre gyakrabban rukkolnak elő saját számokkal is, melyek közül az eddigi legnagyobb dobás a Midnight Sevenstars volt, amiben a Nitro Microphone Underground kollektíva két tagja (Dabo és Big-O) és pár kevésbé ismert MC is közreműködött. Ehhez készült az alábbi kellemes kis autószétzúzós videó is, Dex-ék további cuccaiba pedig persze a myspace oldalukon lehet belehallgatni (a Bird Of Paradise című fidget house csodára külön érdemes odafigyelni).

Dexpistols: Midnight Sevenstars (Rap Mix) feat. Big-O, Dabo, Ohli-Day from Ice Dynasty and Jon-E, Kicc, Young Wave, B.E.K. from The Arm

Címkék: electro hip hop

A bejegyzés trackback címe:

https://ninjabeat.blog.hu/api/trackback/id/tr91429239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása