Far France

 2009.10.28. 17:31

A mai poszt kicsit találomra kiválasztott főszereplője a Far France, ami egy eléggé átlagos indie-rock banda Tokióból, pár jobban eltalált számmal, mint a vicces, festékfröcskölős videóval kiegészített burebura. A másik videón már kicsit jobban érezni azt, ami sok számuknak a vesztét okozza, hogy túlzottan szétesnek a szerzeményeik, ha nincs bennük valami olyan ami összetartja az egészet, mint a burebura telitalálat vezető gitár riffje. Több zene májszpészen.

Far France: burebura (ブレブラ)

Far France: mahiru nite (真昼にて)

Címkék: rock indie rock

A bejegyzés trackback címe:

https://ninjabeat.blog.hu/api/trackback/id/tr371481986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wilson11 2009.10.30. 19:50:59

Bár nagyrészt techno-t hallgatok elsősorban Nujabes-t ajánlanám figyelmedbe - bár lehet hogy nem kerülte el:
www.youtube.com/watch?v=mZaV-33XSHY

Ken Ishii-t látva légy szíves ne felejtsd el megemlíteni Fumiya Tanaka-t és Takkyu Ishino-t sem. :)

Case · http://streetartbp.hu/ 2009.11.01. 15:22:53

Jajah, Nujabes-t ismerem, majd sorra is kerül valamikor. :)

Fumiya Tanaka cuccaihoz meg ha jól emlékszem nem nagyon van videó, de majd utánakeresek, viszont most eszembe juttatál egy nagyon jó Takkyu Ishino videót, azt szerintem elő is szedem valamikor a napokban. :D

Wilson11 2009.11.02. 12:38:51

Sejtettem hogy Nujabes nem kerülhette el a figyelmed :)

Hát ja, szegény techno producerek nem nagyon erőltetik a klipek készítését, mivel még japánban is eléggé szegmentált a piacuk hogy finoman fogalmazzak :)

Ha esetleg látnád értelmét egy ömlesztett techno-s posztnak ajánlanám közös pontnak a tokiói Liquidroom nevű klubot, aki számít a japó elektronikában (jtek) az már mefordult ott -bár két-három évig zárva volt-.

Onnan ismerem a jtek egyik legnagyobb DJ-ét, Kazu Kimurát is aki nagyon belopta magát a szívembe vagy például Akira Ishisharát is, aki egy nagyon tehetséges producer, bár a youtube-on csak szenny van tőle sajnos...

Mindenesetre köszi a blogot, azt hittem csak én vagyok nagyon elfogult a japókkal kapcsolatban :)

Case · http://streetartbp.hu/ 2009.11.03. 12:42:14

@RW00101001: Nagyon sokan vannak még akik hasonlóan elfogultak. :D A Liquid Room mellett meg még a Unit, a Womb és a Club Asia programját érdemes bogarászni, mert ott (többnyire) tényleg csak a techno, electro, stb vonal van jelen, míg a Liquid Room-ban azért eléggé vegyes szokott lenni a program.

Videókból meg jah, sajna nagyon kevés van, de azért majd próbálom elötúrni azt a kevés kivételt idövel. :D
süti beállítások módosítása