Kagami - R.I.P.

 2010.05.28. 12:28

Tegnap éjjel érkezett a hír, hogy kedden, szívroham következtében váratlanul elhunyt Kagami, a japán house színtér egyik központi alakja... Az első kiadványai még a '90-es évek közepén jelentek meg a csúcsra pedig a 2002-es Star Arts albummal ért el (ami vitán felül minden idők legjobb disco-house lemeze) és ekkortól kezdve kezdve vált igazán a helyi house mozgalom meghatározó alakjává. Önállóan és a DJ Tasaka-val közös Disco Twins tagjaként is a legfelkapottabb DJ-k közé tartozott. R.I.P.
A legnagyobb sikere a Tokyo Disco Music All Night Long volt (persze ez is a Star Arts-ról), aminek van videója is, azonban úgy néz ki online nincs meg sajna sehol, szóval csak az audiót találjátok meg alább pár más track kiséretében.

myspace / web / disco twins

Tokyo Disco Music All Night Long

Delight Head feat. Kaori

Konya no Tokyo Disco

Beat Bang Green

Címkék: disco house

A bejegyzés trackback címe:

https://ninjabeat.blog.hu/api/trackback/id/tr132037767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b4l 2010.05.31. 10:51:29

Hát ez csodálatos...
nemrég nujabes most meg Kagami.:(((
mennyi idős volt? 33??!
amúgy kedvencem a turbo boost.

+ remélem a blog nem szűnik meg!!
R.I.P KAGAMI

viktorwiener · http://www.cocoonjuice.com 2010.06.07. 08:50:26

Nahh hol van mar az uj poszt baze??
Megint valami szutyok hip-hop arcoskodas johetne mint az LGYankees, azon a ropi csajos klippen szakadtam meg nyaladzottam egyszerre! :-)
süti beállítások módosítása