Check Da Number

 2010.07.20. 15:10

Ez nekem eddig valamiért teljesen kimaradt, de van "új" (tavalyi) DS455 videó és Yokohama büszkeségei hozzák a szokásos stílust és színvonalat... a zene a megszokott telitalálat westcoast cucc, a szöveg a rutin, mi vagyunk a legjobbak, leglazábbak hadova, a videóban pedig szintén van minden ami kell: pozőrködés, lowriderek, jó nők, stb. Szóval nem történik igazából semmi világmegváltó újdonság, de tőlük nem is vártunk soha semmi ilyesmit, hanem csak azt, hogy hozzák a formájukat, azt meg teljesítették megint hibátlanul. Bónuszba alul ott a másik videó is a tavalyi lemezről (ami szintén Check Da Number néven fut és végig baromi erős anyag), az éppen a tocsogós, balladás irányt képvislei, de nekik még az is jól áll.
Az újabb hosszú szünetért meg bocs, kicsit sűrű volt az utóbbi bő egy hónap, de mostantól megint lesznek majd új cuccok itt a blogban időnként.

DS455: Check Da Number feat. Tha DSC (Big Ron, Richee (Ghetto Inc.), Koz (S.T.M))

DS455: Into You feat. SAY

Címkék: hip hop

A bejegyzés trackback címe:

https://ninjabeat.blog.hu/api/trackback/id/tr22163675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viktorwiener · http://www.cocoonjuice.com 2010.07.22. 11:13:03

Tudom, hogy en nyavalyogtam valami hiphop majerkodasert a multkor, de ez nagyon alja volt :-)
Check da number, szammisztika, szotagolas, oroszrulett(!!!) mindegyik egy csodas gyongyszem, de a bayside feliratnal nagyon felrohogtem!! Amugy fasza, hogy ilyen 2pac-os alappal matatnak, ez mindenkepp pozi!
Az Into you-t nem birtam vegighallgatni.

Case · http://streetartbp.hu/ 2010.07.26. 01:50:10

Cöcöcö! :P Egyébként a bayside nagyon is stimmel, merthogy ott a Yokohama bay area ugyebár, ami kb. az összes DS455 számban felbukkan utalás szinten.
Van még tervben pár hip-hop cucc mostanság, azok szerintem jobban tetszenek majd, plusz pár nagyon fasza kis indie-rock banda lesz még a közeljövőben, meg ami éppen eszembe jut. :D

cocoonjuice · http://www.cocoonjuice.com 2010.07.29. 04:29:01

Jjaja vagom a Bayside-ot, de mindig amikor szoba kerul a haverom graffiti cruja jut eszembe meg gimnaziumbol 'PSC', Pest Side Crew :-)))
süti beállítások módosítása