Seventh Tarz Armstrong

 2009.11.19. 01:07

Az egyszemélyes Seventh Tarz Armstrong projekt valójában a szinésznőként és pop-énekesként is ismert Nanase Hoshii punkosabb, power-pop alteregója a Japánban kb. mindenható avex trax kiadó házatájáról. Szerencsére Nanase kisasszonyhoz (és hangjához) tökéletesen illik a rock-üdvöske szerep és talán ő tölti be legsikeresebben azt az űrt ami a '90-es években csúcson levő sikercsapat, a Judy And Mary feloszlása után keletkezett (akikről szintén illene majd itt megemlékeznek valamikor). A három S.T.A. videó mellé pedig érdemes megnézni, hogy saját neve alatt mit művel a kisasszony, egyrészt mert, habár más stílus, de az is nagyon jó, másrészt pedig mert ez a videója speciel eléggé... érdekesre sikeredett.

Seventh Tarz Armstrong: Still Life Fractal

Seventh Tarz Armstrong: Wonder Land

Seventh Tarz Armstrong: Around The night in NewJK

Nanase Hoshii: Perm Pavillon

Címkék: punk pop rock indie rock

A bejegyzés trackback címe:

https://ninjabeat.blog.hu/api/trackback/id/tr671535729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JigsawJohnny 2009.11.22. 10:04:42

Kellemes volt, habár nem az én stílusom...

De erről (mármint hogy női énekes, meg kicsit indie-rock beütés) eszembe jutott egy koreai alternatív/indie rock zenekar, a nevük Huckleberry Finn (허클베리), nemtom ismered-e őket, szerintem nagyon jók (kedvenc koreai bandám szinte).

Pl.:
www.youtube.com/watch?v=cgIOjGYlldY
süti beállítások módosítása