Yokohama Lowriderz

 2010.01.11. 15:56

Mint ahogy kb. minden más zenei stílus, így persze a westcoast G-Funk is meghonosodott Japánban, nem meglepő módon elsősorban a Tokió alatti, partvidéki, kicsit inkább kertvárosias kikötővárosban, Yokohamában. Ami egyébként a japán dancehall központ is, de erről majd valamikor máskor. Az ottani szintér alapzenekara a DS455, vagyis az MC Kayzabro és a producerzseni DJ PMX, aki még a legautentikusabb amerikai westcoast ütemeknél is autentikusabb westcoast ütemeket hoz össz és nem csak a zene, hanem minden más is meghonosodott ami az irányzathoz tartozik: a ruhák, a csillivilli fuxok, grillpartik és társaik, no meg mindenekelőtt a lowriderek. Melyek persze sokszor a szövegekben és videókban is főszerepet kapnak. Alább ezekből a két legjobb, plusz egy kevésbé autócentrikus darab és egy kis extra a végére.

DS455-Still Belong In Tha Street

DS455-Night Cruise

DS455-Throw Ya Handz Up

és bónusznak egy részlet egy amcsi lowrideres videóból, amihez szintén DS volt a háttér, még régről, amikor a később kiszállt Shalla is velük volt.

Címkék: hip hop

A bejegyzés trackback címe:

https://ninjabeat.blog.hu/api/trackback/id/tr691663834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása