Ai Otsuka: Chu Lip

 2009.10.26. 16:34

Mainstream pop cuccok, a Dreamről szóló kis szösszenetet és a Namie Amuro videót leszámítva eddig nem voltak itt a blogban, szóval pótlásként következzék egy Ai Otsuka darab. Akit én speciel különösebben nem kedvelek (mondjuk baj sincs vele, csak többnyire olyan semmilyen), ez a száma ellenben olyan szinten irritáló és ellenállhatatlanul funky egyszerre, nomeg a hozzá készült videó is annyira beteg, hogy egyszerűen nem lehet nem szeretni. Mert hát ha egy kis tingli-tangli popvideó úgy kezdődik, hogy egy virágos mezőt oldalról, alattomban betrágyáz egy tehén, majd a csinos barna kupacka az énekesnő hajaként reinkarnálódik, ott sejthető, hogy a továbbiakban sem számíthatunk semmi jóra. És tényleg nem, mivel a helyzet később csak fokozódik, a piszoáron táncoló travival, a Nagy Pinky Résből előkúszó pantomimessel és társaikkal. Ráadásul Ai kisasszonynak nem ez volt az első ilyesmi húzása; már a korábbi, Love Jam néven futó lemezének boritóját is csak az nem érette félre aki nem akarta:


 



(és vajh miért nem rendezi a blog középre a képeket, ha egyszer úgy be van állítva?)

Címkék: jpop

A bejegyzés trackback címe:

https://ninjabeat.blog.hu/api/trackback/id/tr501476634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Döglött macska · http://www.pallas70.hu/tb-berugy-tanfolyam.php 2009.10.29. 16:36:45

Szerintem ez is bizonyítja, hogy Japán egy hely a földön, ami sok szempontból közel áll a mennyországhoz: jó csajok, agyatlanság, jó dolgok :)

Case · http://streetartbp.hu/ 2009.10.30. 11:35:44

@Döglött macska: meg jó zenék. :) de jah, a többi is stimmel. :D

foodlfg 2009.11.02. 20:38:37

Há mos mér ? Lekváros csuporba dugta a fejét. Finomnak néz ki, én lenyalnám róla! Úgyhogy nem is értem, hogy mire célozgatsz itten.

Valószínűleg Otsuka Ainál valami nem teljesen gömbölyű, de annyi baj legyen. Így is szeretjük. :D

Egyébként a Chu Lip koncerten már néha kicsit sok. Elvonja a figyelmet a többi dalról és gyakran unalmas is, mert szinte Ai minden koncertjén ott van nagyjából ugyanabban a felállásban.
Persze klipről nézni mindig poén. x)

A kép nagyban, ha valakit érdekel:
jpopmusic.com/forums/viewtopic.php?p=3708181#p3708181

Case · http://streetartbp.hu/ 2009.11.03. 12:44:08

@foodlfg: Pereszehogyne, egészen véletlenül lett csak lekváros, nem volt ott semmi kétértelmüség.... :DDDD
süti beállítások módosítása