Nem újdonság, hogy videóklippekbe is becsempésznek valami reklámot, de azért ez mégiscsak többnyire több-kevésbé bújtatott szokott lenni. Itt azonban olyan durván tolják az ember arcába a Snickers-t, hogy az már-már az abszurd határait súrolja, ráadásul se a zenének, se a szövegnek, se semminek nincsen láthatólag semmi köze a ragacsos csokiféléhez.
Pedig egyébként nem rossz gyerek ez a Zeebra (még ha kicsit szerencsétlen neve is van), csinált ő pokoli jó dolgokat, vissza is térünk majd rá máskor, nomeg benne volt a japán hip-hop alapvetés King Giddra trióban is a korábban már szóba került DJ Oasis és K Dub Shine oldalán, node ez a videó aligha tartozik a karrierjének csúcspontjai közé. Még akkor sem, ha azért a zene a maga stílusában még csak nem is rossz.

Zeebra-Shinin' Like A Diamond feat. Sphere Of Influence & Maj J

Címkék: hip hop

A bejegyzés trackback címe:

https://ninjabeat.blog.hu/api/trackback/id/tr731570231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása