Ebben a videóban csak engem zavar rettenetesmód ahogy a csajok tátognak a gangstarapper keménykedésre?

Egyébként gondolom az oldal látogatóinak feltünt, hogy utóbbi időben nagyon megfogyatkoztak az új posztok... Sajna ez kétségtelenül igaz és nem tudom, hogy mennyire lesz ebben változás a jövőben. Meglehetősen gyér sajnos a blog látogatottsága, a visszejelzés is kevés, nomeg idő sincs rá annyi amennyi kellene ahhoz, hogy ezen megpróbáljak változtatni. Vagyis nem tudom mi lesz a blog jövője, hogy lesz-e majd valamikor újra gyakoribb frissítés, de egyelőre valószínűleg megmaradok az ilyen esetenkénti updateknél, aztán majd meglátjuk.

LGYankees & Gipper feat. Noa: ko.a.ku.ma

Címkék: hip hop

A bejegyzés trackback címe:

https://ninjabeat.blog.hu/api/trackback/id/tr992001158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viktorwiener · http://www.cocoonjuice.com 2010.05.27. 08:37:44

Bar a latogatottsagi adataidat nem vagom, de azthiszem a web 2.0 elonye az internet eggyik legnagyobb hatranya, hogy mindig visszajelzesekre var az ember. Ha nincs visszajelzes akkor mar keszpenznek vesszuk, hogy gane vagy senkit sem erdekel amit publikalunk/megosztunk. En birom a blogot, bar ha egy kicsit hanyagolnad a jpop-ot akkor megjobban birnam, de gondolom, tobb reteget szeretnel kiszolgalni :-)
Legjobb post eddig a Kool Keith & 54-71 volt, nagyon durva lemez, sokat hallgatom neked koszonhetoen!
Szoval remelem nem hagyod abba, es ha kell segitseg dobj ram egy levelet mint ahogy az ld-n mar irtam regebben!

Case · http://streetartbp.hu/ 2010.05.28. 12:59:20

@viktorwiener: hát a napi kb. 10 látogató azért semmiképpen nem egy olyan mennyiség amitöl felpörög az ember lelkesedése... :D Mondjuk az igaz, hogy reklámozhatnám jobban is.. Nem tudom még mi lesz ennek az egésznek a vége, nem valószinü, hogy hagynám veszni az egészet. Egyelöre marad a relatíve ritkább frissítés, aztán majd alakul.

Pop meg azért nem kap túl nagy szerepet itt (azt a vonalat nagyszerüen képviseli az otakusound), csak néha bukkan fel 1-1 favorit, vagy érdekesebb dolog, szóval jah, inkább a sokszinüség a cél.

Az LD-s pm-re meg akartam válaszolni, csak aztán kimaradt valahogy a nagy hajtásban, de elökeresem majd valamikor. :)
süti beállítások módosítása